• Tot 10% korting
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Gratis verzending

Hotellerie/Restauration.com (+ dvd-rom)

Penforis

9789462932760 - Hotellerie/Restauration.com (+ dvd-rom)

Artikelomschrijving

Het livre de l'élève heeft zes unités met een eigen thema. Elke unité bevat zes leçons van twee pagina's. Alle vaardigheden komen aan bod, maar de spreekvaardigheid krijgt de meeste nadruk. De kaders Repère grammatical en Comment dire reiken grammatica en woordenschat aan. Aan het eind van de unités wordt een Scénario professionnel aangeboden, waarbij de nadruk ligt op beginnersfouten in het hotel- en restaurantwezen. Elke unité sluit af met de evaluatiepagina's Faire le point waarmee de cursist de eigen voortgang in kaart brengt. De rubriek Pour aller plus loin bestaat uit een leestekst met oefeningen over het hotel- en restaurantwezen. Het boek bevat een guide Gastronomie et oenologie met uitleg over wijnen en wijnstreken. Op de DVD ROM staat een docu-fiction vidéo, die verband houdt met de unités uit het boek. De audiofragmenten zijn ook op de DVD ROM te vinden.

Specificaties

Auteur Penforis
ISBN/EAN 9789462932760
Druk 2
€ 28,30
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum 20-03
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!
2e hands

Ook 2e hands beschikbaar!

€ 20,23 Je bespaart € 8,07
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum 20-03

Artikelomschrijving

Het livre de l'élève heeft zes unités met een eigen thema. Elke unité bevat zes leçons van twee pagina's. Alle vaardigheden komen aan bod, maar de spreekvaardigheid krijgt de meeste nadruk. De kaders Repère grammatical en Comment dire reiken grammatica en woordenschat aan. Aan het eind van de unités wordt een Scénario professionnel aangeboden, waarbij de nadruk ligt op beginnersfouten in het hotel- en restaurantwezen. Elke unité sluit af met de evaluatiepagina's Faire le point waarmee de cursist de eigen voortgang in kaart brengt. De rubriek Pour aller plus loin bestaat uit een leestekst met oefeningen over het hotel- en restaurantwezen. Het boek bevat een guide Gastronomie et oenologie met uitleg over wijnen en wijnstreken. Op de DVD ROM staat een docu-fiction vidéo, die verband houdt met de unités uit het boek. De audiofragmenten zijn ook op de DVD ROM te vinden.

Specificaties

Auteur Penforis
ISBN/EAN 9789462932760
Druk 2