Menu
Sluiten
  • Home
  • Product
  • bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2
Bekijk

Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2

Kessel
ISBN/EAN
9789074625494
Druk
1


Bedrijfsadministratie voor de horeca deel 2 is het tweede deel van de serie van twee boeken voor het vakgebied Bedrijfsadministratie bedoeld voor het kwalificatieprofiel Ondernemer horeca. In deel 2 van deze serie wordt de boekhouding van HCR ’t Trefpunt, zoals in deel 1 behandeld, volledig geautomatiseerd.
Op basis van een bestaande Exact Globe horeca-administratie leert de leerling hoe het boekhoudprogramma Exact is opgebouwd, hoe bestanden kunnen worden toegevoegd en verwijderd, hoe financiële feiten worden verwerkt in verschillende dagboeken, hoe foutieve boekingen worden gecorrigeerd enzovoorts. Tevens leert de leerling relevante overzichten te kunnen samenstellen, zoals balans, resultatenrekening, grootboekkaarten, overzichten openstaande posten en bedrijfsbewaking en daaruit conclusies te trekken.

Uitverkocht


Boekhouden in een horecabedrijf met Exact Online

Raak, W.J.C. van
ISBN/EAN
9789074625548
Druk
1

Van dit artikel (9789074625548 / Boekhouden in een horecabedrijf met Exact Online) is nog geen omschrijving beschikbaar

Selecteer een type

Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 08-12 bezorgd
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 08-12 bezorgd

Retourneren binnen 14 dagen

Ook artikelen met korting

Veiligheid eerst

Privacy staat voorop

Gratis verzending

Alles snel en gratis thuisbezorgd

Winkelwagen
Sluiten
Naar kassa
0 product(en) - €0,00