• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Het handboek van de slager

Caisne, Arthur le

9789059569942 - Het handboek van de slager

Artikelomschrijving

Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het? Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild - maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen inwoord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled pork. Met dit boek wordt elke thuiskok eenvolleerd slagersknecht.

Specificaties

Auteur Caisne, Arthur le
ISBN/EAN 9789059569942
Druk 1
€ 27,00
Verwachte bezorgdatum: 22-11

Artikelomschrijving

Wanneer bestrooi je je biefstuk met zout en peper? Bak je vlees in boter of olie? Waarom kun je vlees voor een steak tartare beter in blokjes snijden dan fijnhakken? Wat is er zo bijzonder aan Japanse wagyu? En vooral: hoe bereid je het? Arthur Le Caisne geeft met kennis van zaken en humor antwoord op al deze vragen in Het handboek van de slager. Hij bespreekt niet alleen vlees van rund en kalf, lam, varken, gevogelte en wild - maar ook de materialen en technieken. De verschillende rassen, benodigdheden en bereidingswijzen komen inwoord en beeld aan bod en bovendien bevat het handboek 25 internationale recepten die elke vleesliefhebber moet kunnen maken, van boeuf bourguignon en pastrami tot pulled pork. Met dit boek wordt elke thuiskok eenvolleerd slagersknecht.

Specificaties

Auteur Caisne, Arthur le
ISBN/EAN 9789059569942
Druk 1