Menu
Sluiten

Pastei en pate

Reynaud, Stephane
ISBN/EAN 9789059565098
Druk 1
Bourgondische gerechten om je vingers bij af te likken - Alles wat je moet weten over de bereiding van patés en pasteien - Met een stap-voor-stapuitleg van de basisrecepten - Voor ieder wat wils door de grote variëteit aan vullingen: van groente en fruit tot vlees en vis Stéphane Reynaud heeft een restaurant in Montreuil (nabij Parijs) in Frankrijk. Als kleinzoon van een slager groeide hij op met vlees, een product dat hij dan ook erg serieus neemt. Hij geniet ervan om te koken voor vrienden en familie - niet in de laatste plaats voor zijn drie kinderen. Van zijn hand verschenen eerder het veelgeprezen A propos bistro, Gebraad, 365, Barbecue & plancha en Hart, lever, niertjes.
Uitverkocht
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd
Winkelwagen
Sluiten