• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Receptenleer processen en technieken

Eden, J. G. van

9789055746170 - Receptenleer processen en technieken

Artikelomschrijving

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

  • Het gerecht als uitgangspunt
  • Talloze glossy illustraties
  • Geschikt voor zelfstudie
Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specificaties

Auteur Eden, J. G. van
ISBN/EAN 9789055746170
Druk 6
€ 62,40
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum: 27-02
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

In de praktijkgerichte uitgave Receptenleer - Processen en technieken is het gerecht het uitgangspunt.

  • Het gerecht als uitgangspunt
  • Talloze glossy illustraties
  • Geschikt voor zelfstudie
Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld. In het boek worden vragen beantwoord als: Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediënten?

Specificaties

Auteur Eden, J. G. van
ISBN/EAN 9789055746170
Druk 6