• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Receptenleer processen en technieken

Eden, J. G. van

9789055746170 - Receptenleer processen en technieken

Artikelomschrijving

In deze praktijkgerichte uitgave is het gerecht het uitgangspunt. Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld.

Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediƫnten?

- In 2009 volledig geactualiseerd
- Talloze glossy illustraties
- Online toegang tot filmpjes en animaties
- Geschikt voor zelfstudie

Specificaties

Auteur Eden, J. G. van
ISBN/EAN 9789055746170
Druk 6
€ 60,90
Verwachte bezorgdatum 29-05
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!
2e hands

Ook 2e hands beschikbaar!

€ 43,54 Je bespaart € 17,36
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum 23-05

Artikelomschrijving

In deze praktijkgerichte uitgave is het gerecht het uitgangspunt. Bij elk gerecht worden de algemene bereidingstechnieken en de daarvoor benodigde materialen in een apart hoofdstuk behandeld.

Wat komt er zoal kijken bij de bereiding van voedsel? Waarom worden bepaalde technieken gebruikt? Hoe zit het met de verhouding van de ingrediƫnten?

- In 2009 volledig geactualiseerd
- Talloze glossy illustraties
- Online toegang tot filmpjes en animaties
- Geschikt voor zelfstudie

Specificaties

Auteur Eden, J. G. van
ISBN/EAN 9789055746170
Druk 6