• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Aan de slag met wijn

Klosse, P.

9789052119427 - Aan de slag met wijn

Artikelomschrijving

Bij dit boek is een erratum van toepassing. Kopieer onderstaande link in jou internet browser om het erratum te downloaden: https://svh.nl/userfiles/qZ7SBOcyxERpM6Or/20171027_Erratum_Aan_de_slag_met_wijn.pdf

Het boek Aan de slag met wijn is een uitgebreid naslagwerk met belangrijke en interessante informatie over wijn uit de oude en nieuwe wereld. Het is niet alleen bruikbaar in het onderwijs, maar ook geschikt voor de professional.Met dit boek leer je de veelzijdigheid van wijn kennen: over de wijngaard, de groei van wijndruiven, vinificatie, etikettering en informatie over meer dan 50 wijnbouwlanden – welke onderverdeeld zijn in vele wijnbouwgebieden. Als je weet hoe een wijn wordt gemaakt, welke omstandigheden de smaak beïnvloeden, hoe je omgaat met wijn en hoe je wijn proeft, kun je je gasten een goed advies geven en geeft het je een basis voor het combineren van wijnen met gerechten.

Specificaties

Auteur Klosse, P.
ISBN/EAN 9789052119427
Druk 4
€ 65,34
Verwachte bezorgdatum: 02-06
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Bij dit boek is een erratum van toepassing. Kopieer onderstaande link in jou internet browser om het erratum te downloaden: https://svh.nl/userfiles/qZ7SBOcyxERpM6Or/20171027_Erratum_Aan_de_slag_met_wijn.pdf

Het boek Aan de slag met wijn is een uitgebreid naslagwerk met belangrijke en interessante informatie over wijn uit de oude en nieuwe wereld. Het is niet alleen bruikbaar in het onderwijs, maar ook geschikt voor de professional.Met dit boek leer je de veelzijdigheid van wijn kennen: over de wijngaard, de groei van wijndruiven, vinificatie, etikettering en informatie over meer dan 50 wijnbouwlanden – welke onderverdeeld zijn in vele wijnbouwgebieden. Als je weet hoe een wijn wordt gemaakt, welke omstandigheden de smaak beïnvloeden, hoe je omgaat met wijn en hoe je wijn proeft, kun je je gasten een goed advies geven en geeft het je een basis voor het combineren van wijnen met gerechten.

Specificaties

Auteur Klosse, P.
ISBN/EAN 9789052119427
Druk 4