• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Theorieboek Bereidingstechnieken 2

Svh

9789052113616 - Theorieboek Bereidingstechnieken 2

Artikelomschrijving

Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!
Bestel: Theorieboek Bereidingstechnieken 2
Bestel Theorieboek Bereidingstechnieken 2 met ISBN/EAN 9789052113616 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!
Onze voordelen

  • Korting op studieboeken
  • Leuke studie gerelateerde deals
  • In- en verkoop van tweedehands studieboeken
Verdien geld met je oude boeken
Tentamens of examens gehaald en je studieboek niet meer nodig? Wij kopen ze van je terug! Check onze "Boeken verkopen" pagina wat jouw studieboeken waard zijn. Dan hou jij geld over voor leuke dingen.

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052113616
Druk 1
€ 74,37
Verwachte bezorgdatum: 19-11
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!
Bestel: Theorieboek Bereidingstechnieken 2
Bestel Theorieboek Bereidingstechnieken 2 met ISBN/EAN 9789052113616 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Zo haal je álles uit je studie(tijd)!
Onze voordelen

  • Korting op studieboeken
  • Leuke studie gerelateerde deals
  • In- en verkoop van tweedehands studieboeken
Verdien geld met je oude boeken
Tentamens of examens gehaald en je studieboek niet meer nodig? Wij kopen ze van je terug! Check onze "Boeken verkopen" pagina wat jouw studieboeken waard zijn. Dan hou jij geld over voor leuke dingen.

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052113616
Druk 1