• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2

Kooten, E. van

9789052113531 - Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2

Artikelomschrijving

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.
Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.

Specificaties

Auteur Kooten, E. van
ISBN/EAN 9789052113531
Druk 1
€ 42,66
Verwachte bezorgdatum: 22-10
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de balans linkt aan alle belangrijke formules uit deel 2.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 2
Het theorieboek Bedrijfseconomie voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met de balans, verschillende ondernemingsvormen en het eigen- en vreemd vermogen. Andere onderdelen uit de bedrijfseconomie komen ook ruimschoots aan bod: van kengetallen tot ondernemingsvormen en van de liquiditeitsbalans tot een exploitatiebegroting. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus de financiën van een horecabedrijf te bewaken en begroten.
Deel 1
Dit boek hoort bij en is een vervolg op Bedrijfseconomie deel 1.

Specificaties

Auteur Kooten, E. van
ISBN/EAN 9789052113531
Druk 1