• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Kooten, E. van

9789052113494 - Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1

Artikelomschrijving

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de winst-en-verliesrekening linkt aan alle belangrijke formules uit deel 1.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 1
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod zoals constante- en variabele kosten en ga je aan de slag met het plannen en budgeteren. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen.
Deel 2
Bij dit boek hoort ook Bedrijfseconomie deel 2. In deel 2 ga je verder en maak je o.a. kennis met de balans.

Specificaties

Auteur Kooten, E. van
ISBN/EAN 9789052113494
Druk 1
€ 42,66
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum: 23-10
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Formulekaart
Om als docent, en zeker ook als student, snel de juiste formules te vinden is achterin het boek een handige formulekaart opgenomen, die een overzicht biedt van het hele boek, en zo de winst-en-verliesrekening linkt aan alle belangrijke formules uit deel 1.
Inhoud Bedrijfseconomie deel 1
Bedrijfseconomie voor de horeca behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een brede theoretische basis, vele praktische oefeningen over het onderwerp bedrijfseconomie in de horeca. In dit boek maak je kennis met verschillende onderdelen uit de bedrijfseconomie. In deel 1 ga je aan de slag met de basis van bedrijfseconomie zoals omzet, kosten, winst en verlies. Daarnaast komen er verschillende kosten aan bod zoals constante- en variabele kosten en ga je aan de slag met het plannen en budgeteren. De theorie en opdrachten uit dit boek helpen je dus een financieel beleid vast te stellen, verkoopprijzen te bepalen en inkoop- en voorraadbeleid te bepalen.
Deel 2
Bij dit boek hoort ook Bedrijfseconomie deel 2. In deel 2 ga je verder en maak je o.a. kennis met de balans.

Specificaties

Auteur Kooten, E. van
ISBN/EAN 9789052113494
Druk 1