• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Knowing your beverages 1

SVH

9789052113302 - Knowing your beverages 1

Artikelomschrijving

Knowing your beverages 1 is de Engelstalige variant van het theorieboek Drankenkennis 1 dat tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en SVH Zelfstandig werkend kok behoort. Het is een naslagwerk voor deze methodes en het geeft een helder overzicht van de theorie. 

Knowing your beverages is the English translation of the Drankenkennis 1 theorybook


Met dit boek krijg je informatie over de eigenschappen van elf dranken: van water tot frisdrank en melkproducten tot gedistilleerd en cocktails, maar ook bier en wijn worden behandeld. Je leest alle ins en outs over de verschillende soorten van deze elf dranken! Als je weet waar een drank vandaan komt, uit welke bestanddelen het bestaat, hoe het wordt geproduceerd of bereid en hoe je het serveert, dan kun je je gasten een goed advies geven. Ook komen materialen, technieken en recepten aan bod. Zo ontdek je hoe je een betere espresso kunt zetten of een wijn nog lekkerder kunt laten smaken.

Specificaties

Auteur SVH
ISBN/EAN 9789052113302
Druk 1
€ 88,25
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum: 04-08
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Knowing your beverages 1 is de Engelstalige variant van het theorieboek Drankenkennis 1 dat tot de methode SVH Gastheer/-vrouw en SVH Zelfstandig werkend kok behoort. Het is een naslagwerk voor deze methodes en het geeft een helder overzicht van de theorie. 

Knowing your beverages is the English translation of the Drankenkennis 1 theorybook


Met dit boek krijg je informatie over de eigenschappen van elf dranken: van water tot frisdrank en melkproducten tot gedistilleerd en cocktails, maar ook bier en wijn worden behandeld. Je leest alle ins en outs over de verschillende soorten van deze elf dranken! Als je weet waar een drank vandaan komt, uit welke bestanddelen het bestaat, hoe het wordt geproduceerd of bereid en hoe je het serveert, dan kun je je gasten een goed advies geven. Ook komen materialen, technieken en recepten aan bod. Zo ontdek je hoe je een betere espresso kunt zetten of een wijn nog lekkerder kunt laten smaken.

Specificaties

Auteur SVH
ISBN/EAN 9789052113302
Druk 1