• Tot 10% korting
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Gratis verzending
9789052112619 - Theorieboek: Bereidingstechnieken 1

Theorieboek: Bereidingstechnieken 1

9789052112619 - Theorieboek: Bereidingstechnieken 1
ISBN/EAN 9789052112619
Druk 1
Het theorieboek Bereidingstechnieken 1 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor zowel Kok (niveau 2) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek helpt je om de basistechnieken in de vingers te krijgen. Je begint dan ook bij de basis: de mise-en-place. Dit gaat over gereedschappen en materialen, schoonmaaktechnieken en opdeeltechnieken. Daarna ga je verder met basisbereidingen: van het maken van bouillons en sauzen tot het maken van deeg en beslag. Ook leer je om producten langer houdbaar te maken en/of de smaak te veranderen: conserveren. In de vingers!
€ 75,71
Vandaag besteld, 22-01 bezorgd
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd