Menu
Sluiten

Keukenleerboek voor de bediening

SVH
ISBN/EAN 9789052112480
Druk 2

In dit boek is een voor gastheren/gastvrouwen relevante selectie gemaakt uit de boeken 'Keukentechniek' en 'Warenkennis' uit de SVH Leermiddelenserie voor koks in opleiding. De onderwerpen die de gastheer/gastvrouw en de kok gemeenschappelijk hebben worden op eenzelfde manier behandeld. Ruim 200 pagina's gaan over keukentechniek (basisvaardigheden en technieken, kooktechnieken en basisbereidingen). De rest spitst zich toe op Warenkennis (aardappelen, groenten, fruit, granen, rijst, ijs, melk, eieren, kaas, boter, smaakgevende stoffen, spijsoliën en vetten, vis, schaal- en weekdieren, peulvruchten, noten en zaden, paddestoelen, vlees, tam gevogelte, wild en vleeswaren
€ 59,13
Op voorraad
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 24-05 bezorgd
Aantal
€ 42,28
2e hands
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 24-05 bezorgd
2e hands
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd
Winkelwagen
Sluiten