• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Theorieboek Drankenkennis 2

Svh

9789052110905 - Theorieboek Drankenkennis 2

Artikelomschrijving

Het theorieboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek krijg je gespecialiseerde informatie over eigenschappen van vier dranken: wijn, bier, koffie en thee. Je leest over de factoren die de smaak en het eindproduct beïnvloeden, zoals: de geschiedenis, het productieproces, de bereiding en het land of gebied waar de drank vandaan komt. Je leert over het terroir van de belangrijkste wijnbouwgebieden, de belangrijkste biertypen uit verschillende bierlanden en verschillende koffie- en theesoorten uit de belangrijkste koffie- en theelanden. Als je weet waar een product vandaan komt, hoe het smaakt en hoe je de kwaliteit beoordeelt, kun je dit gebruiken in een verhaal aan je gasten en een goed advies geven.

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052110905
Druk 1
€ 76,04
Verwachte bezorgdatum: 03-06
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Het theorieboek Drankenkennis 2 behoort tot de methode SVH Gastheer/-vrouw. Het is een naslagwerk voor zowel Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (niveau 3) als Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Met dit boek krijg je gespecialiseerde informatie over eigenschappen van vier dranken: wijn, bier, koffie en thee. Je leest over de factoren die de smaak en het eindproduct beïnvloeden, zoals: de geschiedenis, het productieproces, de bereiding en het land of gebied waar de drank vandaan komt. Je leert over het terroir van de belangrijkste wijnbouwgebieden, de belangrijkste biertypen uit verschillende bierlanden en verschillende koffie- en theesoorten uit de belangrijkste koffie- en theelanden. Als je weet waar een product vandaan komt, hoe het smaakt en hoe je de kwaliteit beoordeelt, kun je dit gebruiken in een verhaal aan je gasten en een goed advies geven.

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052110905
Druk 1