• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Theorieboek Bereidingstechnieken 2

Svh

9789052110875 - Theorieboek Bereidingstechnieken 2

Artikelomschrijving

Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052110875
Druk 1
€ 76,04
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum: 09-04
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!
Nieuwe editie
€ 74,37
Op voorraad. Verwachte bezorgdatum: 09-04

Artikelomschrijving

Het theorieboek Bereidingstechnieken 2 behoort tot de methode SVH Kok. Het is een naslagwerk voor Zelfstandig werkend kok (niveau 3) en het geeft een helder overzicht van de theorie.
Dit boek geeft extra diepgang door uit te leggen welke chemische processen er tijdens het koken plaatsvinden en hoe je deze kunt beïnvloeden. Dat geeft jou allerlei creatieve mogelijkheden om je eigen visie en signatuur als kok te ontwikkelen. De thema’s van dit boek zijn chemie in de keuken, bereidingstechnieken en nieuwe technieken en trends. De smaak te pakken!

Specificaties

Auteur Svh
ISBN/EAN 9789052110875
Druk 1