• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Ondersteuning bij bereiden van maaltijd en eten

9789037233865 - Ondersteuning bij bereiden van  maaltijd en eten

Artikelomschrijving

De methode Factor-E Welzijn is bedoeld voor de opleidingen Maatschappelijke zorg, Pedagogisch werk en Sociaal werk niveau 3 en 4. In de methode staan kennis, vaardigheden en het samenwerken aan grote opdrachten centraal. Kennis wordt verkregen in de leereenheid Cursus. Hierin wordt de theorie verwerkt door middel van een diversiteit aan verwerkingsopdrachten. In de leereenheid Training worden vaardigheden aangeleerd en geoefend door de student. Samenwerken staat centraal in de diverse projecten die bij de methode zijn ontwikkeld.

De hulpverlener heeft een belangrijke taak bij het ondersteunen van de cliënten bij eten en drinken. In deze training komen verschillende eetgewoonten aan de orde, het belang van de omgeving en sfeer, eten uit verschillende culturen en het bereiden van maaltijden, al dan niet samen met de cliënten. Er wordt aandacht besteed aan het omgaan met hulpmiddelen en het belangrijke onderwerp slikstoornissen wordt behandeld.

Specificaties

ISBN/EAN 9789037233865
Druk 1
€ 16,96
Verwachte bezorgdatum: 22-09
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

De methode Factor-E Welzijn is bedoeld voor de opleidingen Maatschappelijke zorg, Pedagogisch werk en Sociaal werk niveau 3 en 4. In de methode staan kennis, vaardigheden en het samenwerken aan grote opdrachten centraal. Kennis wordt verkregen in de leereenheid Cursus. Hierin wordt de theorie verwerkt door middel van een diversiteit aan verwerkingsopdrachten. In de leereenheid Training worden vaardigheden aangeleerd en geoefend door de student. Samenwerken staat centraal in de diverse projecten die bij de methode zijn ontwikkeld.

De hulpverlener heeft een belangrijke taak bij het ondersteunen van de cliënten bij eten en drinken. In deze training komen verschillende eetgewoonten aan de orde, het belang van de omgeving en sfeer, eten uit verschillende culturen en het bereiden van maaltijden, al dan niet samen met de cliënten. Er wordt aandacht besteed aan het omgaan met hulpmiddelen en het belangrijke onderwerp slikstoornissen wordt behandeld.

Specificaties

ISBN/EAN 9789037233865
Druk 1