• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Oriëntatie op branche en beroep

Veelers, Hans

9789037228779 - Oriëntatie op branche en beroep

Artikelomschrijving

Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigehden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij. In dit theorie-/werkboek maak je kennis met de horecabranche. Je gaat onderzoeken of je over de vaardigheden beschikt die je nodig hebt als manager/ondernemer. Ook basisbegrippen als bedrijfsformules, beroepskleding en het horecaproduct worden behandeld. Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website www.tendens-oh.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, artikelen en weblinks. Ook het fictieve hotel 'Grand Hotel Zestien' wordt ingezet.

Specificaties

Auteur Veelers, Hans
ISBN/EAN 9789037228779
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

Je hebt je diploma Manager/ondernemer horeca behaald...en dan? Bij leidinggeven aan een bedrijf of vestiging komt veel kijken. Naast aandacht voor kennis is er daarom in het lesmateriaal van Tendens Ondernemer Horeca veel aandacht voor de beroepscompetenties. Kenmerkend voor de methode Tendens Ondernemer Horeca zijn de specifieke beroepssituaties. Door samenwerking met de professionele praktijk wordt een goed beeld gegeven van de toekomstige werkomgeving en worden de juiste kennis, vaardigehden en gedrag geleerd. Tendens Ondernemer Horeca voldoet aan het kwalificatiedossier Ondernemer horeca/bakkerij. In dit theorie-/werkboek maak je kennis met de horecabranche. Je gaat onderzoeken of je over de vaardigheden beschikt die je nodig hebt als manager/ondernemer. Ook basisbegrippen als bedrijfsformules, beroepskleding en het horecaproduct worden behandeld. Digitale ondersteuning bij dit werkboek staat op de website www.tendens-oh.nl. De student vindt hier aanvullende bronnen, films, artikelen en weblinks. Ook het fictieve hotel 'Grand Hotel Zestien' wordt ingezet.

Specificaties

Auteur Veelers, Hans
ISBN/EAN 9789037228779
Druk 1