Dagelijkse bedrijfsvoering Zelfst.werkend GHV Tendens
Artikelomschrijving
In deze module komen alle onderdelen aan bod die betrekking hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering in een horecabedrijf: het begeleiden van personeel op de werkvloer, plannen en organiseren, logistiek en kwaliteitszorg en het verblijf van gasten.
Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (978 90 3722 149 7). Voor de theorie wordt verwezen naar Bronnenboek Zelfstandig werkend gastheer/Leidinggevende bediening (978 90 3722 145 9).
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037220537 |
Druk | 1 |
Ook 2e hands beschikbaar!
Artikelomschrijving
In deze module komen alle onderdelen aan bod die betrekking hebben op de dagelijkse bedrijfsvoering in een horecabedrijf: het begeleiden van personeel op de werkvloer, plannen en organiseren, logistiek en kwaliteitszorg en het verblijf van gasten.
Deze module is onderdeel van het Instructie-/werkboek Zelfstandig werkend gastheer (978 90 3722 149 7). Voor de theorie wordt verwezen naar Bronnenboek Zelfstandig werkend gastheer/Leidinggevende bediening (978 90 3722 145 9).
Specificaties
ISBN/EAN | 9789037220537 |
Druk | 1 |