Menu
Sluiten

Zelfstandig werkend kok deel gastronomie partie-werkboek

Bennenk, Danielle; Epskamp, Stephan; Gelder, Jan Willem & Kuipers, Simon
ISBN/EAN 9789037212518
Druk 1
In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).
€ 30,19
Vandaag besteld, 27-02 bezorgd
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd
Winkelwagen
Sluiten