Menu
Sluiten
  • Home
  • Product
  • zelfstandig werkend kok deel gastronomie partie werkboek
Bekijk

Zelfstandig werkend kok deel gastronomie partie-werkboek

Bennenk, Danielle; Epskamp, Stephan; Gelder, Jan Willem & Kuipers, Simon
ISBN/EAN
9789037212518
Druk
1

In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Nieuw

€28,75
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 22-08 bezorgd

Je digitale studiemateriaal wordt in augustus geactiveerd. Je krijgt hier vooraf een mailtje over.

Retourneren binnen 14 dagen

Ook artikelen met korting

Veiligheid eerst

Privacy staat voorop

Gratis verzending

Alles snel en gratis thuisbezorgd

Winkelwagen
Sluiten
Naar kassa
0 product(en) - €0,00