Menu
Sluiten
  • Home
  • Product
  • zelfstandig werkend kok deel gastronomie partie werkboek
Bekijk

Zelfstandig werkend kok deel gastronomie partie-werkboek

Bennenk, Danielle; Epskamp, Stephan; Gelder, Jan Willem & Kuipers, Simon
ISBN/EAN
9789037212518
Druk
1

In deze module komen alle onderdelen van Gastronomie aan bod: van basisbereidingen tot wijnkennis. De student leert hoe hij gasten kan adviseren en informeren over passende wijn-spijscombinaties. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Nieuw

€28,75
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 21-10 bezorgd

Retourneren binnen 14 dagen

Ook artikelen met korting

Veiligheid eerst

Privacy staat voorop

Gratis verzending

Alles snel en gratis thuisbezorgd

Winkelwagen
Sluiten
Naar kassa
0 product(en) - €0,00