Menu
Sluiten
  • Home
  • Product
  • zelfstandig werkend kok deel rotir en entremtier partie wb
Bekijk

Zelfstandig werkend kok deel rotir en entremtier partie-wb

Mulder, Rein Kuipers, Simon Gelder, Jan-Willem van
ISBN/EAN
9789037212495
Druk
1

In deze module worden de vis-, vlees-, gevogelte- en wildbereidingen behandeld en wordt er aandacht besteed aan de bijpassende sauzen en garnituren. Ook actuele thema's als duurzame visvangst komen aan bod. Tijdens het werken aan de module, werkt de student ook enkele gerechten uit voor de 15-gangenmenuopdracht. Deze module is onderdeel van het Partie-werkboek Zelfstandig werkend kok (978 90 3721 024 8). Voor de theorie wordt verwezen naar Resiba 3 en 4, Bronnenboek Zelfstandig werkend kok/Leidinggevende keuken (978 90 6053 907 1).

Nieuw

€28,75
Vandaag besteld, 19-12 bezorgd

Retourneren binnen 14 dagen

Ook artikelen met korting

Veiligheid eerst

Privacy staat voorop

Gratis verzending

Alles snel en gratis thuisbezorgd

Winkelwagen
Sluiten
Naar kassa
0 product(en) - €0,00