Menu
Sluiten
  • Home
  • Product
  • hotel inc instructie werkboek basis horecamanagement
Bekijk

Hotel inc. instructie-/werkboek basis horecamanagement

Veelers, Hans Bakkenes, Barend Poelman, Willem
ISBN/EAN
9789037208139
Druk
1

In dit werkboek gaat de student kennismaken met de financiële administratieve processen. De student gaat de verkoopprijs van gerechten vaststellen en invloed uitoefenen op de inslag van de keuken om zo te komen tot een optimaal brutowinstpercentage. Ook basisboekhouden komt aan bod. Het werkboek spitst zich toe op kerntaak 2 van het kwalificatiedossier Manager/ondernemer horeca. Dit werkboek kan opgenomen worden in de map Instructie-/werkboek Manager/ondernemer horeca (9789037208108).

Nieuw

€25,88
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 23-09 bezorgd

Je digitale studiemateriaal wordt in augustus geactiveerd. Je krijgt hier vooraf een mailtje over.

Retourneren binnen 14 dagen

Ook artikelen met korting

Veiligheid eerst

Privacy staat voorop

Gratis verzending

Alles snel en gratis thuisbezorgd

Winkelwagen
Sluiten
Naar kassa
0 product(en) - €0,00