• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Hotel inc. instructie-/werkboek oriëntatie op branche en ber

Veelers, H.

9789037208108 - Hotel inc. instructie-/werkboek oriëntatie op branche en ber

Artikelomschrijving

Ringband met oriƫntatiemodule. In dit werkboek maakt de student kennis met de horecabranche. Basisbegrippen als beroepskleding, bedrijfsformules en het horecaproduct worden behandeld. Voorin het werkboek bevindt zich de DigiCode waarmee de student kan inloggen op de site www.starthotelinc.nl. De ringband kan aangevuld worden met de modules: - Instructie-/werkboek Meewerken in de keuken (9789037208122) - Instructie-/werkboek Meewerken in de restaurant (9789037208146) - Instructie-/werkboek Meewerken in de conference & banqueting en rooms division (9789037208115) - Instructie-/werkboek Basishorecamanagement (9789037208139)

Specificaties

Auteur Veelers, H.
ISBN/EAN 9789037208108
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

Ringband met oriƫntatiemodule. In dit werkboek maakt de student kennis met de horecabranche. Basisbegrippen als beroepskleding, bedrijfsformules en het horecaproduct worden behandeld. Voorin het werkboek bevindt zich de DigiCode waarmee de student kan inloggen op de site www.starthotelinc.nl. De ringband kan aangevuld worden met de modules: - Instructie-/werkboek Meewerken in de keuken (9789037208122) - Instructie-/werkboek Meewerken in de restaurant (9789037208146) - Instructie-/werkboek Meewerken in de conference & banqueting en rooms division (9789037208115) - Instructie-/werkboek Basishorecamanagement (9789037208139)

Specificaties

Auteur Veelers, H.
ISBN/EAN 9789037208108
Druk 1