• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Tendens horeca htrv 4 vmbo-bk werkboeken

Kuipers

9789037204834 - Tendens horeca htrv 4 vmbo-bk werkboeken

Artikelomschrijving

Het materiaal in leerjaar 4 voor het sectorale programma Horeca bestaat uit een map met 8 werkboeken. In elk werkboek staat een werkplek centraal. Bij elke werkplek worden weer andere kennis en vaardigheden gevraagd. In leerjaar 3 zijn alle eindtermen van het beroepsgerichte deel van het examen minimaal één keer aan bod gekomen. Hierdoor is er in de werkboeken van leerjaar 4 veel ruimte voor herhaling en verdieping. De doorlopende leerlijn voor horeca van Tendens staat hierbij centraal. De pakketsamenstelling van Tendens HTRV leerjaar 4 Horeca ziet er als volgt uit: Voor de leerling * folio werkmateriaal * DOE (Doen & Onderzoeken voor je Examen) - examentraining * leerlingenwebsite met bronteksten en films (www.htrv.nl) Voor de docent (www.htv-leermiddelen.nl) * docentenhandleidingen * antwoordmodellen * studiewijzers * voorbeeld-PTA's * toetsen. Overzicht van de werkboeken uit deze map: Kok voorgerechten II 978 90 3720 610 4 Kok hoofdgerechten 978 90 3720 607 4 Kok bijgerechten 978 90 3720 608 1 Kok nagerechten II 978 90 3720 609 8 Ontvangst 978 90 3720 606 7 Verblijf 978 90 3720 605 0 Afscheid 978 90 3720 604 3 Bedrijfsformules en Sociale hygiëne 978 90 3720 603 6 Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Kuipers
ISBN/EAN 9789037204834
Druk 1
Helaas...
Uitverkocht

Artikelomschrijving

Het materiaal in leerjaar 4 voor het sectorale programma Horeca bestaat uit een map met 8 werkboeken. In elk werkboek staat een werkplek centraal. Bij elke werkplek worden weer andere kennis en vaardigheden gevraagd. In leerjaar 3 zijn alle eindtermen van het beroepsgerichte deel van het examen minimaal één keer aan bod gekomen. Hierdoor is er in de werkboeken van leerjaar 4 veel ruimte voor herhaling en verdieping. De doorlopende leerlijn voor horeca van Tendens staat hierbij centraal. De pakketsamenstelling van Tendens HTRV leerjaar 4 Horeca ziet er als volgt uit: Voor de leerling * folio werkmateriaal * DOE (Doen & Onderzoeken voor je Examen) - examentraining * leerlingenwebsite met bronteksten en films (www.htrv.nl) Voor de docent (www.htv-leermiddelen.nl) * docentenhandleidingen * antwoordmodellen * studiewijzers * voorbeeld-PTA's * toetsen. Overzicht van de werkboeken uit deze map: Kok voorgerechten II 978 90 3720 610 4 Kok hoofdgerechten 978 90 3720 607 4 Kok bijgerechten 978 90 3720 608 1 Kok nagerechten II 978 90 3720 609 8 Ontvangst 978 90 3720 606 7 Verblijf 978 90 3720 605 0 Afscheid 978 90 3720 604 3 Bedrijfsformules en Sociale hygiëne 978 90 3720 603 6 Meer informatie over Tendens HTRV

Specificaties

Auteur Kuipers
ISBN/EAN 9789037204834
Druk 1