• Gratis verzending
  • Al meer dan 1 miljoen studenten bestelden hier

Inleiding tot de levensmiddelenchemie

Ruiter, A.

9789036812351 - Inleiding tot de levensmiddelenchemie

Artikelomschrijving

Een aanwinst voor iedereen die al dan niet beroepsmatig te maken heeft met voeding en/of voedingsmiddelen Een scala van afbeeldingen, waardoor zelfs de meest ingewikkelde structuren inzichtelijk worden Een informatiebron voor bestanddelen van levensmiddelen en de functies die ze vervullen

Specificaties

Auteur Ruiter, A.
ISBN/EAN 9789036812351
Druk 2
€ 76,95
Verwachte bezorgdatum: 18-05
5% korting op je studieboeken?
Bij aanschaf van 2 of meer verschillende Nederlandse boeken krijg je bij ons altijd 5% korting!

Artikelomschrijving

Een aanwinst voor iedereen die al dan niet beroepsmatig te maken heeft met voeding en/of voedingsmiddelen Een scala van afbeeldingen, waardoor zelfs de meest ingewikkelde structuren inzichtelijk worden Een informatiebron voor bestanddelen van levensmiddelen en de functies die ze vervullen

Specificaties

Auteur Ruiter, A.
ISBN/EAN 9789036812351
Druk 2