Menu
Sluiten

Voeding niveau 4 werkcahier

Morsink, Yvonne
ISBN/EAN 9789031343409
Druk 5
Vaardigheden in inhoudelijke analyses: het meten van de lichaamslengte het meten van het lichaamsgewicht het serveren van en assisteren bij de maaltijd op bed het geven van sondevoeding (bolusmethode) Vaardigheden in studieopdrachten: het in kaart brengen van de voedingstoestand het serveren en begeleiden van de maaltijd in groepsverband hulp bij misselijkheid en braken het hanteren van een vocht- en voedingslijst het geven van sondevoeding per druppelsysteem (continu) het geven van sondevoeding via een PEG-sonde. Belangrijkste wijzigingen: Nog beter afgestemd op de huidige inhoudelijke en vakdidactische inzichten en behoeften van de gebruikers.
€ 32,95
Op voorraad
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 17-08 bezorgd
Aantal
€ 23,56
2e hands
Op voorraad. Vandaag besteld, uiterlijk 17-08 bezorgd
2e hands
Aantal
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd
Winkelwagen
Sluiten