• Tot 10% korting
  • Ook 2e hands studieboeken
  • Gratis verzending

Sdu commentaar wet bescherming persoonsgegevens 2017

Nouwt, S
ISBN/EAN 9789012401029
Druk 1
Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens is een boek waarin de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) artikelsgewijs wordt becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van jurispr
€ 94,61
Vandaag besteld, 27-10 bezorgd
Aantal
Opvolger beschikbaar!
Compleet
Alles voor jouw opleiding
24/7 op de hoogte
Volg je bestelling in Mijn Studystore
Op tijd
Bij je thuisbezorgd

Sdu Commentaar AVG, Editie 2018

Nouwt, S
ISBN/EAN
9789012402224

Druk
1

Sdu Commentaar AVG is de opvolger van Sdu Commentaar Wet bescherming persoonsgegevens. In dit commentaar wordt de AVG, die per 25 mei 2018 wordt geëffectueerd, artikelsgewijs becommentarieerd. Bovendien vindt u per artikel een actueel overzicht van (nog relevante) jurisprudentie en literatuur. Ook is een transponeringstabel opgenomen.
De auteurs richten zich met dit commentaar op de advocatuur, privacy professionals, bedrijfsjuristen en alle andere professionals die in hun praktijk met persoonsgegevens in aanraking komen. Sdu Commentaar AG sluit naadloos aan bij de praktijk: de wetsartikelen waarmee u het meest te maken heeft, worden het meest uitgebreid becommentarieerd.

Redactie en auteurs;
mr. drs. T.F.M. Hooghiemstra is principal consultant bij PBLQ te Den Haag.
mr. dr. S. Nouwt is privacyadviseur en adviseur gezondheidsrecht bij de artsenorganisatie KNMG te Utrecht
€ 106,00
Vandaag besteld, 31-10 bezorgd
Aantal